Käyttöohje

Luotuasi oman käyttäjätunnuksen voit kirjautua palveluun ja aloittaa ohjelman käytön. Normaalissa käytössä kirjaat ajot puhelimella ja päivität Internet-sivut tarpeen mukaan esimerkiksi kerran viikossa tai kuukaudessa.

Internet-palvelu sisältää neljä erillistä osiota:

Ajot

Ajot kohdassa näet uusimmat rekisteröidyt ajosi. Listassa ovat kaikki käsittelemättömät ajot. Ajot on listattu ajopäivien mukaan ja listalta näet: ajoajan alun - lopun, matkan pituuden, lähtö osoitteen, kohteen osoitteen ja ajon tarkoituksen.

Klikkaamalla lähtö tai kohde osoitetta näet kartalla kohteen. Matkan tarkoituksen voit vaihtaa klikkaamalla oma tai työ linkkiä.

Kun olet käsitellyt ajosi klikkaa tallenna linkkiä. Tällöin käsitellyt ajot poistuvat ajot listalta ja työajot ovat katseltavissa työajot listalla.

Työajot

Työajot lista näyttää laskutettavat ajot. Sivun alareunasta näet yhteensä laskutettavat kilometrit. Mikäli olet vahingossa tallentanut ajosi, ja sinun on muutettava joku oma-merkinnällä varustettu ajo työajoksi toimi seuraavasti:

Laskutus

Ajojen laskutus tapahtuu seuraavasti:

Tämän jälkeen laskutetut ajot siirtyvät arkistoon. Aristosta voit tarkastella laskutettuja ajoja laskupäivän mukaan. Laskutusen jälkeen et voi enää muokata ajoja.